Het Boek

Hoe word ik een trader.

Dit boek is geschreven om jou op weg te helpen een trader te worden, met als motto “Simpel maar zeer effectief”. Alle aspecten komen in dit boek aan bod. Denk hierbij aan het hebben van een strategieplan en het toepassen van risicobeheersing.

Dit zijn de aspecten die de doorsnee traders niet toepassen en waarom 90% van de beginnende traders het niet haalt om hier op lange termijn rendabel in te worden.

Ook leert dit boek jou een simpel te begrijpen en zeer effectief handels strategie, door middel van “Price Action”. Hier komen geen ingewikkelde indicatoren bij kijken. Puur het leren begrijpen wat de candlesticks jou proberen te vertellen, hoe de huidige prijs tot stand is gekomen en nog belangrijker, wat de prijs mogelijk gaat doen en waarom.

Er wordt je geleerd wanneer je in een trade kunt gaan stappen en hoe en wanneer je hier weer uit moet stappen. Daar komt een stukje veiligheid bij kijken door middel van het vinden van goede targets, het plaatsen van stoplosses en het toepassen van risicobeheersing.

Ook vind je een template voor een handelsplan die gebaseerd is op S.M.A.R.T. doelen. Tevens wordt je geleerd wat het nut is van het bijhouden van een handelsdagboek en hoe het bijhouden van je mentale staat en emoties tijdens een trade je een betere trader kunnen maken. Ook hier is een template voor inbegrepen.

Kortom, dit boek biedt jou alles om een trader te worden en hier uiteindelijk je geld mee te kunnen gaan verdienen.

Dit boek kan zowel als E-Book of fysiek boek worden geleverd. Aan u de keuze!
Het boek bestaat uit 86 bladzijden.

Hieronder vind je een inkijk exemplaar, zodat je een beeld krijgt van de inhoud van het boek.


BOEK AANSCHAFFEN

Inkijkexemplaar